Veiligheidsmarkt op Fokveedag Boerenlandfeest

Zaterdag 17 september organiseert gemeente Molenlanden in samenwerking met verschillende veiligheidspartners een veiligheidsmarkt. Deze markt staat op de Fokveedag in Hoornaar. De markt begint om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur.

Ambulance, Brandweer en Politie zijn aanwezig met informatie over de verschillende diensten. Een mooi moment om hen te ontmoeten en eens een kijkje te nemen in een ambulance, of bijvoorbeeld de veetakel van de Brandweer in werking te zien. Daarnaast geeft de gemeente voorlichting op het gebied van ondermijning.

Ondermijningsbus
Op de markt staat een speciale Ondermijningsbus. Molenlanden wil inwoners op een interactieve manier informeren over de signalen en de gevolgen van ondermijning. Je kunt de geur van een hennep of xtc-lab ruiken, maar ook praktische tips krijgen; wat kun je zelf doen als je onbedoeld te maken krijgt met georganiseerde criminaliteit? Samen staan we sterk in de aanpak van georganiseerde criminaliteit.

Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op de veiligheidsmarkt. En staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Share