Partnerschap Fokveedag Boerenlandfeest en Rabobank opnieuw bekrachtigd

Rabobank is een betrouwbare partner van de agrarische sector en al jarenlang hoofdsponsor van de Fokveedag Boerenlandfeest. Op zaterdag 17 september wordt in Hoornaar de 108ste editie gehouden.

De Nederlandse food en agrisector is een uiterst dynamische sector, die al generaties lang volop in beweging is. Een sector die bovendien onmisbaar is voor de kwaliteit van leven en onlosmakelijk verbonden met onze maatschappij. Ondernemers spelen continu in op veranderingen in de markt, nieuw overheidsbeleid, technologische ontwikkelingen en veranderende maatschappelijke opvattingen. Innovatieve oplossingen lopen daarbij als een rode draad door de sector. Rabobank ondersteunt ondernemers met de uitdagingen en kansen van deze tijd en begeleiden hen in de transitie naar een toekomstbestendige food- en agri-sector.

De Fokveedag is een prachtig podium om op een laagdrempelige manier de agrarische sector in contact te brengen met burgers, leveranciers, sponsoren en andere belangstellenden. Er is veel te zien, te doen en te beleven op 17 september, een echte familiedag. Parkeren en toegang voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis.

Share