Clinic en Meet & Greet Britt Dekker op Fokveedag Boerenlandfeest

HOORNAAR – De 106e Fokveedag Boerenlandfeest op zaterdag 6 oktober in Hoornaar verwelkomt een bekende gast: Britt Dekker. De tv-coryfee, die momenteel vooral furore maakt met PaardenpraatTV, zal in de middagpauze een clinic geven. Aansluitend is er een Meet & Greet.

Britt Dekker zal de clinic rijden op haar Fries Vito. Grand Prix-amazone Daniëlle van Mierlo begeleidt haar en geeft uitleg aan het publiek. Britt Dekker maakt snel naam als dressuuramazone; eerder dit jaar was ze de nummer 13 op het Nederlands kampioenschap.

De PaardenpraatTV On Tour bestaat naast een clinic uit een Meet & Greet, waar naar verwachting erg veel belangstelling voor zal bestaan. Tijdens de Meet & Greet kunnen kinderen en tieners met Britt en Daniëlle op de foto en delen zij handtekeningen uit. De Meet & Greet start om ongeveer 13:45 uur. Het pauzeprogramma, dat uit drie onderdelen bestaat, begint om 12:00 uur.

PaardenpraatTV is erg populair op You Tube. Het kanaal heeft bijna 138.000 abonnees.

Britt Dekker werd in 2010 bekend door haar deelname aan het televisieprogramma ‘Echte meisjes in de jungle’, dat ze won.

Share