Pauzeprogramma: The Future Guys

Het trickridingteam The Future Guys is het hoofdnummer van het altijd zeer drukbezochte pauzeprogramma tijdens de Fokveedag Boerenlandfeest, ditmaal op zaterdag 4 oktober.

Trickridingteam The Future Guys staat onder leiding van Jan en Arthur van Osch. Een groep van zes jongelui haalt op speciaal hiervoor getrainde westernpaarden in een spectaculair en razend tempo de meest adembenemende stunts uit.

De indrukwekkende show, die in het verleden ook al eens op de Fokveedag te zien was, wordt in Amerikaanse stijl gegeven en laat onder meer het lef van de ruiter en het vertrouwen tussen ruiter en paard zien.

The Future Guys geniet internationale bekendheid. Er werd de afgelopen jaren opgetreden in onder andere Madrid, Milaan, Berlijn, München en Brussel.

Damesnummer
Ook de Shetlandpony’s komen in actie tijdens het pauzeprogramma van Fokveedag Boerenlandfeest. Het damesnummer concoursrijden zal verreden worden in de hoofdring.

Politiehonden
Het derde onderdeel van het pauzeprogramma is al even spectaculair. De regionale politiehondenvereniging zal een demonstratie verzorgen.

Het pauzeprogramma vindt globaal tussen 12:00 en 13:00 uur plaats in de hoofdring.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *