Rabobank blijft hoofdsponsor

De Rabobank zal ook de komende drie edities hoofdsponsor zijn van Fokveedag Boerenlandfeest. De nieuwe, driejarige sponsorovereenkomst is ondertekend door Geert Hoeke (Rabobank) en Johan de Groot (Fokveedag).

Het is in feite het Agrarisch Team van de Rabobank dat Fokveedag Boerenlandfeest ‘adopteert’. Dit team is een bovenlokale samenwerking van de Rabobanken in de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en de Krimpenerwaard.

Ontmoetingsdag
“Wij dragen de agrarische sector een warm hart toe”, zegt Geert Hoeke, manager Agrarisch Team. “En de Fokveedag vinden we een prachtig evenement. De Fokveedag laat zien wat er gebeurt in de streek, vanuit de traditie én de vernieuwing. Ook natuurbeheer speelt hierin een rol. Dat ondersteunen wij van harte.”

“Als Agrarisch Team van de Rabobank staan we voor een sterke structuur van de agrarische sector, rekening houdend met de maatschappij er omheen. Fokveedag Boerenlandfeest is daar een mooie exponent van. Bovendien een ontmoetingsdag bij uitstek.”

Erkentelijk
Voorzitter Johan de Groot van Fokveedag Boerenlandfeest is blij met de Rabobank als partner. “Wij zijn de Rabobank zeer erkentelijk voor hun ondersteuning.”

Fokveedag Boerenlandfeest wordt traditiegetrouw gehouden in Hoornaar, dit jaar op zaterdag 4 oktober.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *