Show van hengstenhouderij Landzicht in pauzeprogramma Fokveedag Boerenlandfeest

Na de dressuurclinic van en Meet & Greet met Britt Dekker (PaardenpraatTV On Tour) is nu ook het tweede pauzenummer van de 106e Fokveedag Boerenlandfeest op zaterdag 6 oktober in Hoornaar bekend. Hengstenhouderij Landzicht zal een show verzorgen.

In het middagpauzeprogramma zullen Mark en Martin de Groot de volgende hengsten aan het publiek tonen: Dylano (aangespannen), Idol (aangespannen), Hertog Jan (aan de lange lijnen) en Jesse James (aan de hand). Mogelijk dat ook gereden zal worden met een tweespan tuigpaarden, die afstammen van de hengst Stuurboord.

Hengstenhouderij Landzicht is gevestigd in Giessenburg. Het jonge bedrijf van Mark en Martin de Groot heeft zich gespecialiseerd in het opleiden van jonge paarden voor de sport. Daarnaast worden paarden vrijwel het hele jaar door klaargemaakt voor zowel merrie- als hengstenkeuringen.

Op stal staan verder onder meer acht goedgekeurde KWPN-tuigpaardhengsten en twaalf tuigpaardmerries, waarmee wordt gefokt. Landzicht ontving in 2017 de prestigieuze titel Fokker van het Jaar.

Share