Kom naar Fien & Teun op 3 oktober in Hoornaar

Fien en TeunKijk eens wie ook aanwezig zijn op het Boerenlandfeest: Fien & Teun ! Zij zijn het liefste boertje en boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij in het dorpje Molenwaard, waar ze papa en mama helpen met klusjes in en rond de boerderij. Fien en Teun gaan graag op de foto met de kleine vriendjes uit de streek. Kom naar de streektent voor een Meet&Greet.

www.fienenteun.nl

Gratis toegang voor kinderen!

De Meet&Greets met Fien en Teun zijn mogelijk gemaakt door :

Alfa Accountants en Adviseurs en AB Midden Nederland

Alfa met Dichtbij managementinformatie

Als agrarisch ondernemer moet u tegenwoordig overal verstand van hebben. Juist daarom is een betrokken adviseur zo belangrijk. Een die dichtbij uw bedrijf staat en op de hoogte is van uw actuele cijfers. BAS 3.0 is een unieke managementtool die u daarbij helpt. BAS 3.0 brengt actuele managementinformatie nog dichterbij.

Alfa Accountants en Adviseurs is sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weet als geen ander wat er speelt in de wereld van haar klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 800 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek. Ontdek het zelf en neem contact op met Alfa in Gorinchem.

Alfa Gorinchem, Stephensonweg 1, 4207 HA Gorinchem

088 2531950 | gorinchem@alfa.nl | www.alfa.nl

Share