Rabobank ook komende drie jaar hoofdsponsor van Fokveedag Boerenlandfeest

HOORNAAR/REGIO – Rabobank is ook de komende drie jaar hoofdsponsor van Fokveedag Boerenlandfeest. Geert Hoeke (Rabobank) en Johan de Groot (Fokveedag) hebben recent hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst gezet.

Fokveedag-voorzitter Johan de Groot is zeer in zijn nopjes met de verlenging van het contract. “De Rabobank en Fokveedag Boerenlandfeest passen goed bij elkaar. Er komen immers niet alleen veel agrariërs naar Hoornaar, maar ook veel burgers.”

Fokveedag Boerenlandfeest is zaterdag 7 oktober toe aan editie 105. “Ik vind het mooi dat de agrarische sector, en in het bijzonder de melkveehouders, het als zijn verantwoordelijkheid blijft zien jaarlijks op dit mooie regionale evenement aanwezig te zijn”, zegt Geert Hoeke. Hoeke is manager van het Agrarisch Team dat werkt voor de Rabobanken Merwestroom, Krimpenerwaard en Alblasserwaard/Vijfheerenlanden.

“Op de Fokveedag is zowel voor de agrariërs als zeker ook voor de inwoners van de streek heel wat te leren en te ontdekken. Hierdoor ga je beter het natuur- en economisch belang van de melkveehouderij in de Waarden zien.”

Recreatie
Volgens Hoeke is Fokveedag Boerenlandfeest bij uitstek een gelegenheid om de landelijke, gemoedelijke sfeer te proeven en ondernemers te ontmoeten. “Ondernemers die met passie koeien houden en deze in de ring tonen.” En het strekt breder. “Denk aan smaakvolle lokale producten, het instandhouden van de natuur in samenwerking met Den Hâneker en de initiatieven die de agrarische sector ontplooit op het gebied van recreatie, waarmee de schoonheid en gastvrijheid van de streek wordt onderstreept.”

Reden voor de Rabobank om zich opnieuw aan de grootste agrarische manifestatie van Midden-Nederland te verbinden. Geert Hoeke: “Wij voelen ons betrokken bij onze klanten. Zoals wij ook het duurzame leef- en werkkarakter van het gebied belangrijk vinden. Daarom is het voor ons eigenlijk vanzelfsprekend dat de al jaren bestaande goede samenwerking tussen Fokveedag en Rabobank wordt voortgezet.”

Share